Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ricotta gevulde kippenborst
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 15 g verse bladpeterselie
- 15 g verse munt
- 1 el citroenzeste
- 200 g ricotta, koud
- 1 tl zout
- 1 tl vers gemalen peper
- 6 kippenborsten, ontveld en ontbeend
Tomatenrisotto
- 1 sjalot
- 1 teentje knoflook
- 15 g verse bladpeterselie
- 40 g olijfolie
- 300 g risotto rijst
- 200 g rijpe tomaat, in 4 gesneden
- 60 g droge witte wijn
- 500 g water
-
1
volle el groentebouillonpasta
veya 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - ½ tl zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- 20 g tomatenpuree
- 30 g boter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 2392 kJ / 569 kcal
- Protein
- 52 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 godz. 30 min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Risotto bolognese
45min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 godz. 50 min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 Std. 30 Min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Driekoningentaart met frangipane
50min
Pompoenrisotto met spek
25 min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min