Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.

Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.

4.6 28 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
6 porties

Malzemeler

Ricotta gevulde kippenborst
  • Parmezaanse kaas in stukken
    40 g
  • verse bladpeterselie
    15 g
  • verse munt
    15 g
  • citroenzeste
    1 el
  • ricotta koud
    200 g
  • zout
    1 tl
  • vers gemalen peper
    1 tl
  • kippenborsten, ontveld en ontbeend
    6
Tomatenrisotto
  • sjalot
    1
  • teentje knoflook
    1
  • verse bladpeterselie
    15 g
  • olijfolie
    40 g
  • risottorijst
    300 g
  • rijpe tomaat in 4 gesneden
    200 g
  • droge witte wijn
    60 g
  • water
    500 g
  • groentebouillonpasta
    1 volle el
    1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
  • zout
    ½ tl
  • vers gemalen zwarte peper
    ¼ tl
  • tomatenpuree
    20 g
  • boter
    30 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portie

Protein 52 g
Kalori 2392 kJ / 569 kcal
Yağ 20 g
Lif 1.5 g
Karbonhidrat 43 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...