Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g gele ui, in tweeën gesneden
- 2 knoflookteentjes
- 1 takje verse bladpeterselie, alleen de blaadjes
- 1 takje verse basilicum, alleen de blaadjes, plus extra voor de garnering
- ¼ - ½ verse rode peper, ontpit indien gewenst
- 100 g zongedroogde tomaten
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 500 g kippenborst filet, zonder vel in stukken gesneden (2-3 cm)
- 250 g room, 35% vet
- 350 g water
- 80 g witte wijn
- 1 el kippenbouillonpasta (zie tips)
- 250 g pasta, droge type, penne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 2954 kJ / 703.3 kcal
- Protein
- 40 g
- Karbonhidrat
- 56.8 g
- Yağ
- 33.7 g
- Doymuş Yağ
- 19.8 g
- Lif
- 6.6 g
- Sodyum
- 885.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aromatische kipcurry
1hod.
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1ωρ. 30 λεπτ.
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10 min
Koninginnenhapje
55min
Pizza lahmacun a la Turk
1hod.
Kip tikka masala
1h 10 min
Spaanse risotto
40 λεπτ.
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Gestoomde marmercake
1ωρ. 30 λεπτ.
Portugees crème brûlée
25min
Kleverige sesamkip
40 λεπτ.
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Değerlendirme yok