Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 50 g sjalot, gehalveerd
- 150 g venkelknol, in stukken
- 20 g olijfolie
- 320 g risotto rijst
- 100 g witte wijn
- 700 g water
-
1
volle tl visbouillon pasta
veya 1 visbouillon blokje (0,5 l), verkruimeld - ½ - 1 tl zout, naar smaak
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
- 1 el geraspte citroenschil
- 350 g verse zalmfilet, ontveld, in stukken (3 cm)
- 30 g boter, in stukken
- 1 el verse dille, gehakt, als garnering
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 2605 kJ / 618 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 1.9 g
Alternatif tarifler
Spinazierisotto met asperges
40 min
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Değerlendirme yok
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Champignontaart
Değerlendirme yok
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 Min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min
Quinoa salade met knapperige groenten
30 Min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Viscurry
35min
Worst met erwtenrisotto
30 Min
Pompoenrisotto met spek
25 Min
Risotto met Parmezaanse kaas
30 Min