Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gehaktballen en saus
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 100 g ui, in vier gesneden
- 3 teentjes knoflook
- 500 g rundergehakt, in stukken
- 500 g varkensgehakt, in stukken
- 60 g lichte room (ong. 18% vet)
- 2 snuifje zeezout
- 2 snuifje gemalen zwarte peper
- 800 g tomatenblokjes uit blik
- 70 g tomatenpuree
- 40 g olijfolie
Parmezaanse polenta
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 3 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
- 1000 g volle melk
- 100 g polenta
- 100 g gezouten boter, in blokjes (2 cm)
- 2 snuifjes zeezout
- olijfolie, en wat extra om te garneren
- verse peterseliebladeren, om te garneren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 3732 kJ / 32 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 65 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gehaktbrood
1h 20min
Tagliatelle met broccoli
15 Min
Gehaktballen in tomatensaus
3 godz. 40 min
Pastasalade met groenten
1h
Havermoutrepen met kaas
45min
Kippenbouillon met broodknoedels
1h 5 phút
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1h 10min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Tomatensaus
40min
Aardappelpuree
45min