Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta

Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta

4.1 13 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 10 dk
6 porties

Malzemeler

Gehaktballen en saus
  • extra vergine olijfolie om in te vetten
  • ui in vier gesneden
    100 g
  • teentjes knoflook
    3
  • rundergehakt in stukken
    500 g
  • varkensgehakt in stukken
    500 g
  • lichte room (ong. 18% vet)
    60 g
  • zeezout
    2 snuifje
  • gemalen zwarte peper
    2 snuifje
  • tomatenblokjes uit blik
    800 g
  • tomatenpuree
    70 g
  • olijfolie
    40 g
Parmezaanse polenta
  • Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)
    100 g
  • teentjes knoflook
    3
  • olijfolie
    20 g
  • volle melk
    1000 g
  • polenta
    100 g
  • gezouten boter in blokjes (2 cm)
    100 g
  • zeezout
    2 snuifjes
  • olijfolie en wat extra om te garneren
  • verse peterseliebladeren om te garneren

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portie

Protein 46 g
Kalori 3732 kJ / 32 kcal
Yağ 65 g
Lif 4 g
Karbonhidrat 32 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...