Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g water
- 1 ½ tl zout
- 20 g olijfolie, plus extra om in te vetten
- 250 g basmati rijst
-
4
verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)
veya 4 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (125 g elk) - ¼ tl gemalen zwarte peper
- 60 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 10 g boter
- 400 g room, 35% vet
-
2
volle tl groentebouillonpasta
veya 2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 1 ½ el tomatenpuree
-
2
takjes verse dille, enkel de blaadjes, gehakt
veya 1 tl gedroogde dille - 1 - 2 snuifjes gedroogde chilivlokken, naar smaak (isteğe bağlı)
- 1 tl maïszetmeel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 3569 kJ / 853 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 55 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 godz. 10 min
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13 Std.
Kip tikka masala
1 godz. 10 min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 min
Karamel varkensvlees
45 min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 godz.
Scampi cajun citroen pasta
30min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2 godz.
Kip met warme aardappelsalade
55min
Kabeljauw met citrusboter
50 min