白木耳紅蘿蔔燉雞腳

白木耳紅蘿蔔燉雞腳

3.0 1 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 人份

Malzemeler

  • 純芝麻油
    5 克
  • 切片
    20 克
  • 雞爪 切段(約6公分),先以熱水川燙去血水
    200 克
  • 米酒
    35 克
  • 新鮮白木耳 切小朵
    70 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)
    200 克
  • 紅棗 洗淨,泡水
    20 克
  • ¾ 茶匙
  • 1000 克
  • 熟竹筍 (真空包裝),切條
    100 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 11.7 g
Kalori 694.7 kJ / 166.2 kcal
Yağ 8.5 g
Lif 3.1 g
Karbonhidrat 9.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...