Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 克 純芝麻油
- 20 克 薑 ,切片
- 200 克 雞爪 ,切段(約6公分),先以熱水川燙去血水
- 35 克 米酒
- 70 克 新鮮白木耳 ,切小朵
- 200 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
- 20 克 紅棗 ,洗淨,泡水
- ¾ 茶匙 鹽
- 1000 克 水
- 100 克 熟竹筍 (真空包裝),切條
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 694.7 kJ / 166.2 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Karbonhidrat
- 9.8 g
- Yağ
- 8.5 g
- Lif
- 3.1 g