Cihazlar ve Aksesuarlar
起士雞肉冬粉湯
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
2 人份
Malzemeler
-
去骨去皮雞腿肉 切塊(約3公分)200 克
-
味噌25 克
-
洋蔥20 克
-
油½ 大匙
-
雞高湯350 克
-
綠花椰菜 切小朵80 克
-
冬粉 泡軟後瀝乾,以剪刀剪成兩段120 克
-
豆漿 (無糖)250 克
-
起士片2 片
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
25 g
Kalori
1487 kJ /
360 kcal
Yağ
14 g
Lif
4 g
Karbonhidrat
34 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
低GI美味廚房
11 Tarif
Tayvan
Tayvan