Cihazlar ve Aksesuarlar
鼎湖蒸素餃
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa
10 個
Malzemeler
-
紅蘿蔔 切塊40 克
-
青江菜 切段80 克
-
新鮮香菇 切塊60 克
-
新鮮黑木耳20 克
-
芹菜20 克
-
冬粉 泡軟,切小段(約1公分)20 克
-
鹽1 茶匙
-
細砂糖1 茶匙
-
香油 少許
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
水餃皮10 張
-
水500 克
-
紅辣椒油, 少許香油 少許
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 個
Protein
1.2 g
Kalori
200 kJ /
47 kcal
Yağ
0.6 g
Lif
0.8 g
Karbonhidrat
9.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
名廚美饌
90 Tarif
Tayvan
Tayvan