Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Basil Oil
- 16 oz ice water
- 20 oz water
- 4 oz fresh basil leaves
- 6 oz extra virgin olive oil
- ½ oz freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 pinch salt
Tomato Basil Soup
- 2 oz dried red lentils
- 4 oz red onion, quartered
- 2 garlic clove
- 4 stalks fresh oregano, leaves only
- 2 oz extra virgin olive oil
- 32 oz Roma tomatoes, halved
- 12 oz vegetable stock
- 1 tbsp sugar
- ½ oz fresh basil leaves, plus extra to garnish
- croutons, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 887 kJ / 212 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Karbonhidrat
- 17.4 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 5.9 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 51.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carrot Ginger Soup
20 Min
Leek and Potato Soup
40min
Creamy Mushroom Soup
25 Min
Cream of Asparagus Soup
15 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Creamy Tomato Soup
30min
French Onion Soup
1 Std. 10 Min
Asparagus Cream Soup
25 Min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min