Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 50 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino bianco
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 200 g di more
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2012.8 kJ / 480.8 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 68.8 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 5.4 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 404 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto al Barolo
30min
Risotto pere e Taleggio
40 menit
Risotto con Brie, speck e noci
35min
Risotto pere e Gorgonzola
40 menit
Risotto alla birra
35min
Risotto zafferano e pioppini
40 menit
Risotto radicchio, speck e taleggio
35min
Risotto fragole e cioccolato
30min
Risotto alla monzese
35min
Risotto fragole e pesto di rose
40 menit
Risotto con salsiccia e uva
40 menit
Risotto alle fragole e peperoncino
40 menit