Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 50 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino bianco
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 200 g di more
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2012.8 kJ / 480.8 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 68.8 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 5.4 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 404 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto ai pistacchi, stracchino e bresaola
35min
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35min
Risotto melone e speck
40min
Risotto mango e Parmigiano reggiano
40min
Risotto fragole e cioccolato
30min
Risotto pere e Taleggio
40min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto al Barolo
30min
Risotto alle fragole e peperoncino
40min
Risotto con Brie, speck e noci
35min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30min