Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di radicchio rosso di Treviso, in quarti (nel senso della lunghezza)
- 4 pizzichi di sale
- 300 g di cipolla bianca in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di zucchero
- 100 g di acqua
- 100 g di aceto di vino bianco
- 100 g di uvetta, ammollata in acqua e strizzata
- 50 g di pinoli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1243 kJ / 297 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Karbonhidrat
- 36.6 g
- Yağ
- 14.2 g
- Lif
- 8.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Contorno di verza
35 Min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50 Min
Catalogna con olive e capperi
50 Min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 Std. 5 Min
Cavolfiori gratinati
50 Min
Cicorie stufate
35 Min
Insalata finocchi e sedano con lime e pepe rosa
10 Min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Carciofi alla maremmana
40min
Asparagi alla parmigiana
50 Min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Contorno di radicchio, uvetta e pinoli
15 Min