Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 32 cozze fresche pulite
- 200 g di acqua fredda
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di mollica di pane secca
- 150 g di latte
Cozze
- 500 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 fetta di limone
Ripieno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio a metà
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 20 g di pecorino a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1163 kJ / 278 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Karbonhidrat
- 29.2 g
- Yağ
- 11.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cozze al vino bianco
40 Min
Calamari ripieni
1hod. 30min
Gamberi in salsa cocktail
10 Min
Tagliolini al nero di seppia con sugo ai gamberi
1 Std. 10 Min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 Min
Buridda alla ligure
55 Min
Zuppetta di crostacei
40 Min
Salsa cocktail
10 Min
Frittelle di baccalà
12h 50min
Ragù di calamari a Cottura Lenta
5 godz. 30 min
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1 Std. 45 Min
Polpo in bottiglia
9 Std. 10 Min