Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di cipolle in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua
- 1500 g di polpo fresco a pezzi (4 cm)
- ½ cucchiaino di paprika piccante
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 250 g di spaghetti spezzati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1709 kJ / 409 kcal
- Protein
- 44.38 g
- Karbonhidrat
- 32.69 g
- Yağ
- 11.18 g
- Lif
- 2.85 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ditalini polpo e cozze
1h 10 min
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10 min
Marmitako di polpo
50 min
Zuppa di funghi e pescatrice
45 min
Zuppa del pescatore
50 min
Zuppa di vongole e uova
40min
Baccalà alla Soutelo
30 min
Zuppa di pesce Maiorchina
45 min
Quadrucci seppie e piselli
1ωρ. 45 λεπτ.
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Calamari in umido
55 min
Calamari alla napoletana
40min