Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di cipolle in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua
- 1500 g di polpo fresco a pezzi (4 cm)
- ½ cucchiaino di paprika piccante
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 250 g di spaghetti spezzati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1709 kJ / 409 kcal
- Protein
- 44.38 g
- Karbonhidrat
- 32.69 g
- Yağ
- 11.18 g
- Lif
- 2.85 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Cozze ripiene alla pugliese
1 Std. 25 Min
Cozze allo zafferano
55min
Filetti di salmone in salsa di acetosa
40min
Polpo in rosso
35min
Costolette di agnello con crema di melanzane e menta
45min
Salsa all'aglio per pesce e crostacei
15min
Marmitako di polpo
50min
Riso con polpo
1 Std. 10 Min
Ditalini polpo e cozze
1 Std. 10 Min
Porcini al funghetto
50min
Risotto al nero di calamari
40min