Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Trofie
- 250 g di farina + q.b.
- 50 g di farina di castagne
- 150 g di acqua + q.b.
- 1 pizzico di sale
Pesto
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3-4 cm)
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di pinoli
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 150 g di olio extravergine di oliva delicato
- 80 g di foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
Terminare la preparazione
- 1200 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 180 g di patate a cubetti (5 mm)
- 180 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (4-5 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3259 kJ / 779 kcal
- Protein
- 20.1 g
- Karbonhidrat
- 70.4 g
- Yağ
- 48.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Linguine con salsa di melagrana e gamberoni
1h
Trenette al pesto
45 min
Sformatini di riso tricolore
1h 25min
Linguine alla carbonara di zucchine
30 min
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2h
Tagliatelle ai funghi
1h
Bucatini all'amatriciana
45 min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40 min
Orecchiette ai broccoli
2 Std. 40 Min
Pappardelle spinaci e cipollotti
40 min
Pasta fresca ai fiori di zucchina
1 Std. 15 Min