Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di vino bianco secco
- 5 cucchiaini di capperi sotto sale, sciacquati ed asciugati
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 4 filetti di triglia rossa di scoglio freschi (600 g circa), puliti
- 160 g di olive verdi denocciolate
- 500 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1393 kJ / 333 kcal
- Protein
- 24.1 g
- Karbonhidrat
- 2.2 g
- Yağ
- 25.3 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pesce spada al salmoriglio
5min
Pesce spada all'arancia
40min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1h
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Moscardini al limone
30min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Calamari cipolle e patate
50min
Pescatrice ai pomodorini
1h
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Anelli di totano in umido
30min
Dentice agli agrumi
45min
Calamari alla napoletana
40min