Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di vino bianco secco
- 5 cucchiaini di capperi sotto sale, sciacquati ed asciugati
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 4 filetti di triglia rossa di scoglio freschi (600 g circa), puliti
- 160 g di olive verdi denocciolate
- 500 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1393 kJ / 333 kcal
- Protein
- 24.1 g
- Karbonhidrat
- 2.2 g
- Yağ
- 25.3 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamari alla napoletana
40 min
Pesce spada all'arancia
40 min
Orata al sale
40 min
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40 min
Branzino al cartoccio
1 godz. 10 min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min
Dentice agli agrumi
45 min
Polpo in rosso
35 min
Sgombri all'agro
1 godz. 45 min
Sarde a beccafico
35 min
Calamari cipolle e patate
50 min
Moscardini al limone
30 min