Millefoglie di patate e funghi porcini
TM6 TM5 TM31

Millefoglie di patate e funghi porcini

4.6 (31 değerlendirme)

Malzemeler

  • 500 g di acqua
  • 500 g di patate, pelate e a fette sottili
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g funghi porcini freschi, puliti e a fette sottili
  • 100 g di Taleggio a fettine sottili
  • sale q.b.
  • pepe nero macinato q.b.

Besin Değeri
şuna göre 1 porzione
Kalori
1050.8 kJ / 251.3 kcal
Protein
7.7 g
Karbonhidrat
26.2 g
Yağ
13.6 g
Doymuş Yağ
1.1 g
Lif
2.7 g
Sodyum
358.3 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler