Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a fette sottili
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g funghi porcini freschi, puliti e a fette sottili
- 100 g di Taleggio a fettine sottili
- sale q.b.
- pepe nero macinato q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1050.8 kJ / 251.3 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Karbonhidrat
- 26.2 g
- Yağ
- 13.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 358.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20 min.
Spirali di frittata arlecchino
2 godz. 30 min
Cordon bleu di melanzana
1h
Millefoglie vegetariana
1h 30min
Fagottini sfogliati alle melanzane
50min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1h 30min
Clafoutis fiori di zucca e salmone
45min
Crêpes con fiori di zucca
1h 30min
Cocottine di fave
40min
Quiche ai funghi e Fontina
1h 30min
Frittatine agli spinaci ripiene
45min
Involtini di melanzane al prosciutto
1h