Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 160 g leite
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 30 g azeite
- 10 g açúcar
- 300 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 150 g queijo mozarela curado cortado em pedaços
- 80 g azeite
- 20 g manjericão
- ½ c. chá de sal
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1376 kJ / 329 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bolachas de queijo e tomate seco
4h
Pão em vasos
1 Std. 45 Min
Pão enrolado com pesto
1sa 40 dk
Gressinos de tomate seco e sésamo
25 Min
Pão de noz e chocolate
1 Std. 25 Min
Focaccia com tâmaras, bacon e queijo de cabra
3h
Focaccia de sardinha
1 Std. 20 Min
Pão de azeitonas
1 Std. 20 Min
Arrufada de batata-doce
3h
Bolo do caco
1 Std. 50 Min
Focaccia de alecrim e tomate seco
1 Std. 20 Min
Focaccias
2h