Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Queijo fresco
- 1000 g leite do dia
- 100 g leite em pó gordo
- 1 pitada de sal
- 25 gotas de coalho líquido
Pão de cereais
- 1 pitada de sal
- 100 g farinha integral ou especial p/ pão de sementes
- 400 g farinha tipo 65
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 50 g sementes variadas (linhaça, sésamo, girassol)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1407 kJ / 334 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
O 1º queijo fresco
45min
Manteiga
10min
Iogurte natural
12h
Queijos labna
72 Std.
Queijo quark com dica para queijo-creme
15h 20min
Iogurte natural na Varoma
12h
Queijo quark e pão de soro
12h
Queijo
50min
Iogurte líquido de aveia, mel e canela
12h 10min
Queijo fresco
48 Std.
Queijo fresco e requeijão
48 Std.
Queijo fresco TM6
15h 20min