Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 200 g água
- 50 g azeite
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de sal
Recheio
- 10 g salsa
- 1 dente de alho
- 40 g chalota
- 25 g azeite
- 160 g espinafres frescos, só as folhas
- 100 g queijo gorgonzola cortado em pedaços
- 100 g queijo ricota
- Sal q.b.
- Pimenta q.b.
- Noz-moscada q.b.
- 20 g pinhões torrados (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 1160.1 kJ / 277.3 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 31.8 g
- Yağ
- 12.6 g
- Doymuş Yağ
- 3.9 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 255.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Medalhões de quinoa
50 Min
Lasanha vegetariana
1 Std. 15 Min
Gnocchi de ricota e espinafres com molho de manteiga
1 Std. 20 Min
Empadinhas de tomate e manjericão
1 Std. 20 Min
Minicroissants de requeijão recheados com queijo e espinafres
1 Std.
Tarte de três queijos e tomate
20min
Húmus de manjericão
20min
Pesto de rúcula e noz
5min
Húmus de cenoura
15min
Crumble de abóbora, batata-doce e curgete
50 Min
Húmus de tomate seco com crackers
1 Std. 15 Min
Húmus com cenoura
20min