Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 200 g água
- 50 g azeite
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de sal
Recheio
- 10 g salsa
- 1 dente de alho
- 40 g chalota
- 25 g azeite
- 160 g espinafres frescos, só as folhas
- 100 g queijo gorgonzola cortado em pedaços
- 100 g queijo ricota
- Sal q.b.
- Pimenta q.b.
- Noz-moscada q.b.
- 20 g pinhões torrados (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 1160.1 kJ / 277.3 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 31.8 g
- Yağ
- 12.6 g
- Doymuş Yağ
- 3.9 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 255.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi com abóbora e espinafres
1 Std. 25 Min
Pesto de espinafres e amêndoa
5min
Risoto com ervas aromáticas
40min
Conchas de massa com espinafres e requeijão
1 Std. 10 Min
Fritata de bulgur, acelga e ervas aromáticas
1h
Galete de tomate
45min
Canelones de beringela
1h 5min
Hambúrgueres de batata recheados com queijo e fiambre
1 Std. 10 Min
Tarte de beterraba e feta
1 Std. 40 Min
Bahji de cebola
30min
Gnocchi de cenoura com molho de gorgonzola e nozes
1 Std. 25 Min
Molho pesto
5min