Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g Wasser
- 300 g Rote Bete, mit Schale (Ø ca. 10 cm)
- 300 g Gelbe Bete, mit Schale (Ø ca. 10 cm)
- 150 g Rettich, frisch, in groben Stücken
- 150 g Birne, reif, ohne Schale, in groben Stücken
- 40 g Walnussöl
- 20 g Rotweinessig
- 1 TL Senf
- ¼ - ½ TL Salz nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- 200 g Räucheraal, in dünnen Scheiben (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1476 kJ / 353 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicoréesalat mit Orangen und Joghurt-Schnittlauchdressing
15 Min
Rote-Bete-Apfel-Salat
15 Min
Rote-Bete-Salat
1 Std. 15 Min
Möhren-Apfel-Rohkost auf Chicorée
15 Min
Grünkohl-Apfel-Salat
40 min
Lauwarmer Romanescosalat
40 min
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1h 10min
Rote-Bete-Salat mit Äpfeln und Nüssen
10 Min
Radieschen-Rettich-Salat
15 Min
Spitzkohl-Radieschen-Apfel-Slaw
30 min
Mangold-Ingwer-Suppe
40 min
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1h 30min