Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g Wasser
- 300 g Rote Bete, mit Schale (Ø ca. 10 cm)
- 300 g Gelbe Bete, mit Schale (Ø ca. 10 cm)
- 150 g Rettich, frisch, in groben Stücken
- 150 g Birne, reif, ohne Schale, in groben Stücken
- 40 g Walnussöl
- 20 g Rotweinessig
- 1 TL Senf
- ¼ - ½ TL Salz nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- 200 g Räucheraal, in dünnen Scheiben (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1476 kJ / 353 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rote-Bete-Rotkohl-Suppe
55min
Rotkohlsalat mit Feigen und Gorgonzola
10min
Rote-Bete-Apfel-Salat
15 min
Mangold-Ingwer-Suppe
40min
Chicoréesalat mit Orangen und Joghurt-Schnittlauchdressing
15 min
Rote-Bete-Salat mit Äpfeln und Nüssen
10min
Pastinaken-Porree-Suppe mit Sirup-Äpfeln und Knusperbacon
40min
Lauwarmer Pastinakensalat
1h 5min
Fränkisches Apfelweißkraut
50min
Grünkohl-Apfel-Salat
40min
Rote-Bete-Salat mit Apfel
10min
Grünkohl-Paprika-Salat
1 Std. 15 Min