
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g Wasser
- 300 g Rote Bete mit Schale (Ø ca. 10 cm)
- 300 g Gelbe Bete mit Schale (Ø ca. 10 cm)
- 150 g Rettich, frisch in groben Stücken
- 150 g Birne reif, ohne Schale, in groben Stücken
- 40 g Walnussöl
- 20 g Rotweinessig
- 1 TL Senf
- ¼ - ½ TL Salz nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- 200 g Räucheraal in dünnen Scheiben (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 353 kcal / 1476 kJ
- Protein
- 13 g
- Yağ
- 24 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Lif
- 5.9 g