Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g frischer Meerrettich, in Stücken
- 500 g Wasser
- 2 ½ TL Salz
- 250 g Rote Bete, roh, klein, mit Schale
- 40 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert
- 1 Birne, reif (240 g), in groben Würfeln
- 2 EL Zitronensaft
- 150 g Cranberrys, frisch
- 50 g brauner Zucker
- 5 EL Rotweinessig
- 1 EL Senfkörner
- 200 g roter Traubensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2617 kJ / 626 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 117 g
- Yağ
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grünkohl-Aprikosen-Aufstrich
10min
Rhabarber-Chutney
1h 30min
Birnen-Chutney
50 min
Asiatische Pflaumensauce
25min
Tomaten-Fenchel-Chutney
50 min
Erdbeer-Curry-Ketchup
1h
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25min
Zwetschgen-Chutney
50 min
Trauben-Chutney
25min
Erdbeerchutney
35min
Kürbis-Apfel-Chutney
50 min
Scharfe Pflaumensauce
50 min