Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- ½ - 1 rote Chilischote, frisch, halbiert, entkernt
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 50 g Butter, in Stücken
- 250 g Perlgraupen, mittel
- 110 g Weißwein, trocken
- ½ - 1 TL rote Currypaste nach Geschmack
- 2 Kaffir-Limettenblätter, frisch, eingeschnitten
- 800 g Wasser, heiß
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer
- 300 g Garnelen, roh, geschält
- 2 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen (ca. 2 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1720 kJ / 411 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Udon-Nudeln mit Garnelen
30min
Lachs-Fenchel-Risotto
25min
Lachs-Risoni-Bowl
50 menit
Sonnenweizen-Salat mit Meeresfrüchten
1h 10min
Kräuter-Risotto mit Räucherforelle
35min
Seafood-Eintopf
50 menit
Pasta mit Tintenfisch
40min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 menit
Risotto mit Steinpilzen
50 menit
Lachs mit Zitronenrisotto
40min
Risotto mit Lachs und Tomaten
50 menit
Steinpilz-Risotto
40min