Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g Wasser, heiß
- 40 g Pilze, getrocknet, gemischt
- 120 g Brötchen vom Vortag, in Stücken
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Zwiebeln (à 75 g), halbiert
- 3 EL Butter, weich
- 75 g Milch
- 1 Ei (Kl. M)
- 100 g Schinkenwürfel
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- Öl zum Einfetten
- 1 EL Mehl
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 250 g Sahne
- 100 g Champignons, in Scheiben (ca. 3 mm)
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- 6 Stängel Kerbel, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2197 kJ / 524 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 36 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Thüringer Klöße mit Rahmchampignons (Thüringen)
2h
Crêpes à l'orange
1sa
Knoblauchsuppe
30 dk
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20min
Dorade mit Eiszapfen und Belugalinsen
1sa
Tomaten-Fisch-Suppe
35 dk
Pekingsuppe (酸辣汤)
45 dk
Rahmsuppe von Pfifferlingen mit gebratenem Porree
25min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30 dk
Okroschka (Kalte Suppe)
1 Std. 10 Min
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50 dk
Pilz-Kartoffel-Eintopf
50 dk