
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Forellen, frisch, ausgenommen (à ca. 350 g), mit Schleimschicht (siehe Tipp)
- 1 TL grobes Meersalz
- 50 g Fenchel in Stücken
- 1 Zwiebel halbiert
- 50 g Sellerie in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 8 Stängel Petersilie abgezupft, davon einige Blätter zur Dekoration beiseitegelegt
- 3 Stängel Estragon abgezupft
- 3 Stängel Kerbel abgezupft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 250 g Branntweinessig
- 500 g Wasser
- 300 g Kartoffeln klein (z.B. Drillinge), halbiert
- 3 EL Olivenöl
- 1 Zitrone unbehandelt, halbiert
- 100 g Butter, gesalzen weich, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 856 kcal / 3585 kJ
- Protein
- 45 g
- Yağ
- 63 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Lif
- 6.1 g