Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de tomillo seco
- 15 g de orégano seco
- 15 g de ajedrea seca
- 10 g de zumaque
- 2 cucharaditas de sal
- 20 g de semillas de sésamo tostado
- Besin Değeri
- şuna göre 75 g
- Kalori
- 1214 kJ / 290 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Karbonhidrat
- 41.5 g
- Yağ
- 14.7 g
- Doymuş Yağ
- 2.7 g
- Lif
- 18.9 g
- Sodyum
- 4678.4 mg
Alternatif tarifler
Pan indio
45min
Samosas vegetarianas
1h 45min
Curry indio de verduras
40min
Curry madrás - Subcontinente indio
15p
Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)
1h 5min
Tabulé - Líbano
2 Std. 15 Min
Falafel
1h
Tandoori masala - Subcontinente indio
10min
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2h 40min
Curry en polvo - Subcontinente indio
10min
Curry de garbanzos (Chana masala)
20 Min
Pan especiado libanés (Mankoush) - Líbano
3h 20min