Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada
- 200 g de agua
- 85 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 300 g de harina de trigo
- 1 cucharadita de sal
- 4 cucharaditas de zatar (ver receta básica)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 372 kJ / 89 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Karbonhidrat
- 10.8 g
- Yağ
- 4.4 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zatar - Oriente Próximo
5min
Panes pita
1 godz. 50 min
Tabulé - Líbano
2 godz. 15 min
Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)
1 godz. 5 min
Arroz persa con habas y granada - Irán
1 godz. 5 min
Falafel con salsa tahini en pan plano r'gaif
1 godz. 10 min
Biryani de cordero - India
1 godz. 20 min
Pan pide turco (Pide ekmek) - Turquía
3h 40min
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2 Std. 45 Min
Pizza turca (Lahmacun)
1 godz. 20 min
Pan rápido a la plancha
25 Min
Naan indio
1 godz. 40 min