Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada
- 200 g de agua
- 85 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 300 g de harina de trigo
- 1 cucharadita de sal
- 4 cucharaditas de zatar (ver receta básica)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 372 kJ / 89 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Karbonhidrat
- 10.8 g
- Yağ
- 4.4 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Naan indio
1h 40min
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2h 45min
Pizza turca (Lahmacun)
1 Std. 20 Min
Pan naan con hummus (HESTAN CUE)
1h 40min
Pan indio
45min
Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)
1h 5min
Tabulé - Líbano
2 godz. 15 min
Zatar - Oriente Próximo
5min
Ensalada de cuscús y garbanzos al estilo marroquí
45min
Pan pide turco (Pide ekmek) - Turquía
3 Std. 40 Min
Arroz kashmiri - India
30 min
Pan rápido a la plancha
25 min