Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de foies de volaille
- 100 g de porto
- 150 g de filet de poulet, coupé en morceaux
- 2 échalotes, coupées en deux
- 60 g de pain de mie blanc, coupé en morceaux
- 50 g d'eau, tiède de préférence
- 1 œuf
- 2 c. à soupe de graisse de canard, ou de graisse d'oie
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre fraîchement moulu
- 1 crépine de porc (facultatif)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 663 kJ / 159 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Pâté de campagne
48 godz.
Rillettes de poulet
6hod.
Rillettes de canard
2hod. 30min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7h 30min
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2hod. 30min
Pâté périgourdin
48 godz.
Sauce gribiche
15min
Terrine de foies de volaille au porto
5 Std. 50 Min
Mouclade charentaise
40min
Foie gras de canard
72 Std.