![Mousse de foie de volaille au porto Mousse de foie de volaille au porto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E80A9B56-F1E8-4DBE-8DC7-861BDFC3C8EA/Derivates/3bd2caa4-2cf0-4b2f-9e30-f863f9a0f13f.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de foies de volaille
- 100 g de porto
- 150 g de filet de poulet, coupé en morceaux
- 2 échalotes, coupées en deux
- 60 g de pain de mie blanc, coupé en morceaux
- 50 g d'eau, tiède de préférence
- 1 œuf
- 2 c. à soupe de graisse de canard, ou de graisse d'oie
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre fraîchement moulu
- 1 crépine de porc (facultatif)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 663 kJ / 159 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pâté de campagne au foie gras
48 Std.
Rillettes de porc et de canard
7 godz.
Rillettes de lapin
12h
Pâté en croûte (Espagne)
6h 15min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 godz. 30 min
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 Std.
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Pâté de lapin
2klst 35 min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Terrine bressane
24 Std.
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Sauce gribiche
15 min