Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de sucre roux
- 2 sachets d'agar-agar (4 g)
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 1000 g de framboises, fraîches ou surgelées
- 200 g d'abricots secs dénoyautés, coupés en deux
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 892.1 kJ / 208.9 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 48.8 g
- Yağ
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Confiture de fraises
1h 5min
Confiture pêche-myrtille
6hod.
Confiture d'abricots
6hod.
Gelée de raisin
6hod.
Confiture de fraises
6hod.
Confiture fruits rouges-prosecco
35min
Marmelade d'abricot à l'orange et aux amandes
35min
Confiture poire-anis
1h 30min
Confiture de framboises au romarin
30min
Confiture abricot-amande à la rose
6 godz. 45 min
Confiture de poires
6hod.
Confiture de prunes à l'armagnac
6hod.