Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 850 g de viande de lapin, en morceaux et désossée
- 200 g de lardons fumés
- 500 g de gorge de porc, détaillée en dés
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 200 g d'échalotes
- 10 brins de persil frais
- 2 branches de thym frais
- 5 feuilles de sauge fraîche
- 50 g de cognac
- 20 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- 3 feuilles de laurier frais
- 1 crépine de porc
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1447 kJ / 346 kcal
- Protein
- 31.4 g
- Karbonhidrat
- 4.2 g
- Yağ
- 22.1 g
- Lif
- 1 g
Alternatif tarifler
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24 godz.
Terrine de lapin aux herbes
24 godz.
Terrine bressane
24 godz.
Rognons de veau sauce madère
20min
Pâté de Pâques
2h
Pâté de campagne au foie gras
48u.
Rillettes de lapin
12h
Pâté de campagne
48u.
Pâté périgourdin
48u.
Terrine de canard
24 godz.
Pâté de lapin en croûte
5h 30 min
Sauce gribiche
15min