Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa tártara
- 250 g de aceite de oliva
- 1 huevo duro
- 10 g de alcaparras
- 10 g de pepinillos en vinagre
- 10 g de cebollitas en vinagre
- 1 huevo
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 1 - 2 pellizcos de sal
Bacalao
- 1000 g de lomos de bacalao desalado (en trozos de aprox. 5x5 cm)
- 100 g de harina de trigo
- 100 g de pan rallado
- 1 cucharada de hierbas provenzales secas
- 2 huevos batidos
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2196 kJ / 525 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 23.4 g
- Yağ
- 31.1 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bacalao con salsa tártara (HESTAN CUE)
20 min
Ensalada César
20 min
Guarnición de cebolla roja y manzana
30 Min
Endibias gratinadas
40 Min
Bacalao en costra de hierbas con arroz y salsa de limón
1 Std.
Tournedós de rape con borrajas y vinagreta de tomate
25 Min
Salsa bearnesa (Espesar)
20 min
Salsa holandesa
15 Min
Tostadas galesas de queso (Welsh rarebit)
15 Min
Mantequilla Café de París
10 Min
Fondue de carne (borgoña)
1 Std.
Conchas con tomate fresco y queso de cabra
35 Min