
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le pot au feu
- 1500 g d'eau
- 15 g de sel à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 1 oignon coupé en quatre
- 1 clou de girofle
- 250 g de carottes coupées en deux dans la longueur
- 100 g de blancs de poireau coupés en tronçons
- 200 - 250 g de lard ou de poitrine fumée
- 4 saucisses de porc fumées
- 300 g de chou blanc coupé en quatre
Le farz
- 150 g de farine de sarrasin
- 50 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 1 œuf
- 150 g de lait
- 20 g de beurre demi-sel pour le service (isteğe bağlı)
- 30 g de moutarde pour le service (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 762 kcal / 3175 kJ
- Protein
- 32 g
- Yağ
- 54 g
- Karbonhidrat
- 37.3 g
- Lif
- 6.8 g