
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g chicken legs, skin on (approx. 2 legs), deboned (see tip)
- 10 g light soy sauce
- ¼ tsp ground white pepper
- 3 medium eggs
- 1560 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt adjust to taste
- 50 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
- 10 g garlic cloves
- 30 g vegetable oil
- 300 g white long grain rice rinsed until water runs clear
- 1 chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled
- 2 pandan leaves (see tip)
- 50 g onion quartered
- 70 g potato diced (2 cm)
- 70 g tomato cut in wedges
- 120 g carrot peeled, diced (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 637 kcal / 2663 kJ
- Protein
- 31 g
- Yağ
- 24 g
- Karbonhidrat
- 72 g
- Lif
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Sodyum
- 1488 mg