![Steamed Fish Steamed Fish](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/92239.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 perch fillets (approx. 200 g each), skin on
- ½ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp Shaoxing rice wine
- 2 spring onions, cut in thin strips (4 cm)
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in thin strips (3 cm)
- 500 g water
- 1 Tbsp soy sauce, seasoned, for seafood (see tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 460 kJ / 110 kcal
- Protein
- 18.9 g
- Karbonhidrat
- 0.7 g
- Yağ
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salted Vegetables Duck Soup
2h 5min
Steamed Salmon with Courgetti
35min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Celery and Cashew Nuts
20 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min
Stir-fried Vegetables
10 Min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50 Min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 Min
Steamed Fish Fillets
25 Min