Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 perch fillets (approx. 200 g each), skin on
- ½ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp Shaoxing rice wine
- 2 spring onions, cut in thin strips (4 cm)
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in thin strips (3 cm)
- 500 g water
- 1 Tbsp soy sauce, seasoned, for seafood (see tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 460 kJ / 110 kcal
- Protein
- 18.9 g
- Karbonhidrat
- 0.7 g
- Yağ
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Steamed Fish Fillets
25 min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Cod with citrus butter
50min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Stir-fried Vegetables
10 min
Thai Steamed Trout Parcels
35 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min