Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 perch fillets (approx. 200 g each), skin on
- ½ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp Shaoxing rice wine
- 2 spring onions, cut in thin strips (4 cm)
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in thin strips (3 cm)
- 500 g water
- 1 Tbsp soy sauce, seasoned, for seafood (see tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 460 kJ / 110 kcal
- Protein
- 18.9 g
- Karbonhidrat
- 0.7 g
- Yağ
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steamed Garlic Prawns
30 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Steamed Salmon with Courgetti
35min
Stir-fried Vegetables
10min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30 Min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35min
Steamed Fish Fillets
25min
Steamed Salmon Parcels
55min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min