Steamed Fish

Steamed Fish

4.7 15 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 portions

Malzemeler

  • perch fillets (approx. 200 g each), skin on
    2
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • Shaoxing rice wine
    1 Tbsp
  • spring onions cut in thin strips (4 cm)
    2
  • fresh root ginger peeled, cut in thin strips (3 cm)
    5 g
  • water
    500 g
  • soy sauce, seasoned, for seafood (see tip)
    1 Tbsp

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 18.9 g
Kalori 460 kJ / 110 kcal
Yağ 3.4 g
Karbonhidrat 0.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...