Espetadas de tamboril com feijão-branco e pesto de espinafres

Espetadas de tamboril com feijão-branco e pesto de espinafres

4.0 4 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
6 doses

Malzemeler

Pesto de espinafres
  • queijo parmesão em pedaços
    50 g
  • espinafres só as folhas
    70 g
  • alho
    3 dentes de
  • noz
    20 g
  • azeite
    50 g
  • sal
    ½ c. chá de
Espetadas
  • limão cortado às rodelas finas e estas em metades
    1 ½
  • cebolas roxas cortadas em quartos e separados em gomos
    2
  • tomates-cereja cortados ao meio
    12
  • cubos de tamboril descongelados
    600 g
  • Sal q.b. p/ temperar
  • Pimenta q.b. p/ temperar
  • Tomilho-limão q.b. p/ temperar
  • Azeite q.b. p/ regar
  • água
    500 g
  • feijão-branco cozido escorrido
    520 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 dose

Sodyum 348.3 mg
Protein 26 g
Kalori 1435.4 kJ / 343.1 kcal
Yağ 14.6 g
Lif 6.3 g
Doymuş Yağ 3.1 g
Karbonhidrat 28.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...