Uyumlu sürümler
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di latte
- 200 g di pane raffermo a cubetti
- 500 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 200 g di bietole, le foglie, lavate
- 1 uovo
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato + q.b. per condire
- 1 cucchiaio di farina integrale + q.b. per infarinare
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 40 g di burro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1916 kJ / 458 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spatzle alla barbabietola
30min
Spatzle agli spinaci
1h
Gnocchi di polenta
25 min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1h 30min
Gnocchi di patate
1h 30min
Strangolapreti alla trentina
4h
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Gnocchi di spinaci
55min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10min
Gnocchi di zucca gialla
1 godz. 5 min