Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 tbsp circular kelp head (isteğe bağlı)
- 10 g dried Japanese kelp (kombu), cut in squares (2 cm x 2 cm), rinsed
- 6 dried shiitake mushrooms, rinsed, soaked to soften for 30 minutes
- 300 g white radish, peeled, cut in chunks (2 cm)
- 4 slices fresh ginger, peeled
-
1
fresh red chilli
veya 1 dried chilli - 2 tbsp cold pressed sesame oil
- 2 tbsp 3-booster powder (see tip)
- ¼ tsp sea salt
- 2 tbsp light soy sauce
- 1 tbsp blackstrap molasses
- 200 g water
- 1 tsp molasses powder
- 1 tbsp balsamic vinegar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 414 kJ / 99 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Chicken porridge with century egg
30min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Salted Vegetables Duck Soup
2h 5min
Green Papaya Fish Soup
2h 15min
Drunken Herbal Prawns
4h 55min
Umami Soup
1 godz. 20 min
Stir Fried Whole Fish
20min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Dried Shrimp Sambal
55 Min
Yam Rice
45min
Mapo tofu
15min