Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 tbsp circular kelp head (isteğe bağlı)
- 10 g dried Japanese kelp (kombu), cut in squares (2 cm x 2 cm), rinsed
- 6 dried shiitake mushrooms, rinsed, soaked to soften for 30 minutes
- 300 g white radish, peeled, cut in chunks (2 cm)
- 4 slices fresh ginger, peeled
-
1
fresh red chilli
veya 1 dried chilli - 2 tbsp cold pressed sesame oil
- 2 tbsp 3-booster powder (see tip)
- ¼ tsp sea salt
- 2 tbsp light soy sauce
- 1 tbsp blackstrap molasses
- 200 g water
- 1 tsp molasses powder
- 1 tbsp balsamic vinegar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 414 kJ / 99 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Summer seafood soup
45 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Yam Rice
45 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Stir-fried vegetables
10 min
Steamed Oyster Mushrooms
25 min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Curry chicken
1h
Steamed Tapioca Kuih
50min