Cihazlar ve Aksesuarlar
Sea Vegetable Stew
Hazırlık 10 dk
Toplam 55 dk
5 portions
Malzemeler
-
circular kelp head (isteğe bağlı)3 tbsp
-
dried Japanese kelp (kombu) cut in squares (2 cm x 2 cm), rinsed10 g
-
dried shiitake mushrooms rinsed, soaked to soften for 30 minutes6
-
white radish peeled, cut in chunks (2 cm)300 g
-
fresh ginger peeled4 slices
-
1 dried chillifresh red chilli1
-
cold pressed sesame oil2 tbsp
-
3-booster powder (see tip)2 tbsp
-
sea salt¼ tsp
-
light soy sauce2 tbsp
-
blackstrap molasses1 tbsp
-
water200 g
-
molasses powder1 tsp
-
balsamic vinegar1 tbsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
1 g
Kalori
414 kJ /
99 kcal
Yağ
5 g
Lif
4 g
Karbonhidrat
12 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Everyday Vegan
12 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Spiralized Cucumber Acar
Değerlendirme yok
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 dk
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 dk
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1sa 25 dk
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1sa 5 dk
Pork Trotter Jelly
8sa
Vinegar Pork Knuckle
3sa 15 dk
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4sa 10 dk
Spring onion pork ribs
1sa
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 dk
Steamed Chicken with Dang Gui
1sa 30 dk
Curry chicken
1sa