Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g de navajas
- 2 - 3 cucharadas de sal gorda
Mojo verde
- 100 g de aceite de oliva
- 20 g de vinagre
- 1 pellizco de sal
- 1 diente de ajo
- 25 - 30 ramitas de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
Navajas al vapor
- 200 g de agua
Para servir
- 400 g de cubitos de hielo
- brotes germinados de cilantro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1191 kJ / 285 kcal
- Protein
- 38.7 g
- Karbonhidrat
- 17.7 g
- Yağ
- 7.7 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 6.4 g
- Sodyum
- 1551 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mejillones al vino
30min
Almejas a la marinera
30min
Arroz negro con gambones y sepia
45min
Mejillones al jengibre
25 Min
Mejillones al vapor con salsa picante
45min
Pulpo en salpicón
25 Min
Caracoles a la madrileña (Cocción lenta)
4 godz.
Almejas con salsa cremosa
40min
Gambas al ajillo
15p
Arroz con bogavante (Cocción de arroz)
1h 30min
Pulpo a feira con cachelos
55min
Paella de marisco
50 Min