Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Butter zum Einfetten
- 140 g Roggenkörner
- 140 g Weizenkörner
- 500 g Buttermilch
- 1 ½ Pck. Trockenhefe
- 280 g Weizenmehl
- 70 g Sesam
- 70 g Leinsamen
- 50 g Sonnenblumenkerne
- 200 g Apfelkraut
- 2 TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 360 kJ / 86 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Dinkel-Malz-Brot
1 Std. 40 Min
Skandinavisches Roggenbrot
27 Std.
Rheinisches Schwarzbrot
3h 15min
Dinkel-Körner-Brot
1h 30min
Dinkel-Körner-Brot
2h 50min
Weizen-Dinkel-Brot
1h 30min
Vollkornklotz
3h 30min
Vollwertbrot
2h 20 min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min
Schwarzbrot
3h
Körnerbrot
1 Std. 40 Min