Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Keçi peynirli flan ve pırasalar
- 40 g un, serpmek için ekstra un
- tereyağı, yağlamak için
- 130 g süt
- 140 g keçi büş peyniri
- ½ tk tuz
- 2 yumurta sarısı
- 2 yumurta akı
- 500 g su
- 300 g pırasa, sadece beyaz kısımları, dilimlenmiş (5 mm)
- 50 g kırmızı biber, küp küp doğranmış (1 cm)
Yoğurt sosu
- 60 g keçi büş peyniri
- 125 g yoğurt
- 6 sap frenk soğanı, doğranmış
- 2 - 3 tutam tuz
- 2 tutam toz karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1089 kJ / 260 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Karides Sote
10min
Bonfile ve Brokolili Pilav
50min
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1h
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45min
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15min
Somon ve Rezeneli Risotto
25min
Somonlu Sebzeli Makarna
35min
Parmesan Peynirli Risotto
30min
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1h 15min
Sebzeli Levrek Çorbası
40min
Kuzu ve Patlıcanlı Pilav
1h 20min
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1h