Cihazlar ve Aksesuarlar
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
su1440 g
-
kısa taneli beyaz pirinç (örn. suşi pirinci), durulanmış ve süzülmüş300 g
-
Çin lahanası parçalara bölünmüş (2 cm)60 g
-
soğan ikiye bölünmüş, ince dilimlenmiş (2 mm)100 g
-
havuç ince şeritler halinde dilimlenmiş (2 mm)40 g
-
kombu yosunu (isteğe bağlı) (her biri yakl. 2 cm)4 dilim
-
ayıklanmış büyük karides temizlenmiş12 - 14
-
taze kum midyesi, temizlenmişkabuklu midye, temizlenmiş300 g
-
kalamar halkası250 g
-
soya sosu75 g
-
60 g pirinç şarabısake60 g
-
tuz1 - 2 tk
-
susam yağı2 tk
-
miso ezmesi (bkz. öneriler)80 g
-
kurutulmuş wakame5 tutam
-
yumuşak tofu (isteğe bağlı) küp küp doğranmış (1.5 cm)200 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
30 g
Kalori
2015 kJ /
478 kcal
Yağ
7 g
Karbonhidrat
71 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Her Katında Ayrı Lezzet
72 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Meksika Fasulyeli Quesadilla ve Guacamole
45 dk
Tempura Sebzeler
40 dk
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Değerlendirme yok
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1sa 10 dk
Buharda pişmiş karides
15 dk
Fermente Kırmızı Soğan
96sa
Kırmızı Şaraplı Armut
3sa 20 dk
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
40 dk
Tayland Usulü Karides Çorbası, Baharatlı Elma
1sa 15 dk
Parmesan Peynirli Risotto
30 dk
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1sa 5 dk
Hollandez sos
20 dk