
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1440 g su
- 300 g kısa taneli beyaz pirinç (örn. suşi pirinci), durulanmış ve süzülmüş
- 60 g Çin lahanası parçalara bölünmüş (2 cm)
- 100 g soğan ikiye bölünmüş, ince dilimlenmiş (2 mm)
- 40 g havuç ince şeritler halinde dilimlenmiş (2 mm)
- 4 dilim kombu yosunu (her biri yakl. 2 cm) (isteğe bağlı)
- 12 - 14 ayıklanmış büyük karides temizlenmiş
-
300
g kabuklu midye, temizlenmiş
veya taze kum midyesi temizlenmiş - 250 g kalamar halkası
- 75 g soya sosu
-
60
g sake
veya 60 g pirinç şarabı - 1 - 2 tk tuz
- 2 tk susam yağı
- 80 g miso ezmesi (bkz. öneriler)
- 5 tutam kurutulmuş wakame
- 200 g yumuşak tofu küp küp doğranmış (1.5 cm) (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 478 kcal / 2015 kJ
- Protein
- 30 g
- Yağ
- 7 g
- Karbonhidrat
- 71 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Erik Clafoutis
Değerlendirme yok
Beyaz Çikolata Mus ve Vakumda Pişmiş Çilekler
Değerlendirme yok
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45 dk
Fıstık Ezmesi Kremalı Muzlu Cupcake
1sa
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1sa 15 dk
Avokadolu Hindistan Cevizli Dondurma
6sa 15 dk
Pakette Sardalya ve Fasulye Salatası
1sa
Tayland Usulü Karides Çorbası, Baharatlı Elma
1sa 15 dk
Çin Usulü Dana Eti
1sa 20 dk
Spagetti Carbonara
40 dk
Sebzeli ve Şehriyeli Tavuk Çorbası
2sa 10 dk
Surimi ve Krem Peynirli Sushi
1sa 20 dk