Cihazlar ve Aksesuarlar
Mantar Çorbası, Buharda Pişmiş Hindi ve Sebzeler
Hazırlık 25 dk
Toplam 45 dk
4 porsiyon
Malzemeler
Çorba, Sebzeler ve Hindi
-
su nişasta ile karıştırmak için ekstra 6 yk soğuk su1230 g
-
kültür mantarı küçükler ikiye büyükler dörde bölünmüş300 g
-
zeytinyağı20 g
-
soğan dörde bölünmüş100 g
-
havuç parçalara bölünmüş (2 cm)90 g
-
kereviz kökü parçalara bölünmüş (2 cm)90 g
-
maydanoz sadece sap kısmı (2 cm'lik parçalar halinde kesilmiş)60 g
-
tuz damak tadına göre2 tk
-
karabiber¼ tk
-
hindi göğüs fileto, derisiz, kemiksiz (1 cm kalınlığında 8 parça), marine edilmiş (bk. Öneriler)400 g
-
karışık sebze hızlı pişen sebzeler (örn. kabak, biber, brokoli, mantar), parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm),(bk. Öneriler)400 g
-
mısır nişastası6 yk
-
maydanoz yaprağı, taze doğranmış1 yk
-
krema (isteğe bağlı)2 yk
Sos
-
mısır nişastası1 ½ tk
-
soğuk su2 tk
-
tereyağı küçük parçalara bölünmüş30 g
-
krema30 g
-
tuz damak tadına göre1 tutam
-
karabiber damak tadına göre1 tutam
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
896.5 mg
Protein
27 g
Kalori
1487.4 kJ /
355.3 kcal
Yağ
21.3 g
Lif
6 g
Doymuş Yağ
10.3 g
Karbonhidrat
20 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Beyaz Etli Tarifler Tavuk ve Hindi
10 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50 dk
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
30 dk
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1sa
Kıymalı Domates Soslu Tam Buğday Spagetti
1sa 25 dk
Mantarlı ve Tulum Peynirli Bulgur Pilavı
20 dk
Kalamarlı Börülce Yahnisi
5sa 15 dk
Peynirli Karnabahar Çorbası
40 dk
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
2sa 30 dk
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45 dk
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45 dk
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 dk
Kaşar Peynirli Domates Çorbası
40 dk