Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Çorba, Sebzeler ve Hindi
- 1230 g su, nişasta ile karıştırmak için ekstra 6 yk soğuk su
- 300 g kültür mantarı, küçükler ikiye büyükler dörde bölünmüş
- 20 g zeytinyağı
- 100 g soğan, dörde bölünmüş
- 90 g havuç, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 90 g kereviz kökü, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 60 g maydanoz, sadece sap kısmı (2 cm'lik parçalar halinde kesilmiş)
- 2 tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber
- 400 g hindi göğüs fileto, derisiz, kemiksiz (1 cm kalınlığında 8 parça), marine edilmiş (bk. Öneriler)
- 400 g karışık sebze, hızlı pişen sebzeler (örn. kabak, biber, brokoli, mantar), parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm),(bk. Öneriler)
- 6 yk mısır nişastası
- 1 yk maydanoz yaprağı, taze, doğranmış
- 2 yk krema (isteğe bağlı)
Sos
- 1 ½ tk mısır nişastası
- 2 tk soğuk su
- 30 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş
- 30 g krema
- 1 tutam tuz, damak tadına göre
- 1 tutam karabiber, damak tadına göre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1487.4 kJ / 355.3 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 21.3 g
- Doymuş Yağ
- 10.3 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 896.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kıvrık Elmalı Kek
1 Std. 20 Min
Pirinç Pilavı Eşliğinde Tavuk Şiş ve Ilık Sebze Salatası
2 godz.
Peynirli Sebze Çorbası
35min
Kremalı Mantar Çorbası
20min
Havuç ve Portakallı Kek
1 godz. 40 min
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45min
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45min
Yavaş Pişirilmiş Tavuk Köfteleri ve Patates
2 godz. 10 min
Hardallı Balzamik Sirke Sosu
10 Min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1 godz. 40 min
Fırında Ispanaklı Yumurta
35min
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50min