Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Schalotten
- 160 g Staudensellerie, in Stücken
- 40 g Öl
- 750 - 800 g Maronen, gegart, geschält
- 1000 g Wasser
- 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
- ¾ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 50 g Sahne
- Cayenne-Pfeffer, gemahlen nach Geschmack
- 8 TL Crème fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1182 kJ / 283 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 9.1 g
Alternatif tarifler
Trüffelrisotto
45 dk
Petersilienwurzel-Suppe mit Rote-Linsen-Püree
1h
Maronenrisotto
30 dk
Kokos-Möhren-Suppe mit Garnelen
35min
Maronisuppe mit Nuss-Fisch
35min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min
Maronisuppe mit Pilztascherl
40 dk
Kürbis-Kokos-Suppe
35min
Vitello Tonnato
48h
Maronencremesuppe
1 godz. 30 min
Risotto mit Steinpilzen
50min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50min