Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 500 g Spargel, weiß
- 250 g rohe Garnelen, TK, aufgetaut und abgetropft
- 30 g Öl
- 1 Knoblauchzehe
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale abgerieben und Saft ausgepresst
- 800 g Wasser
- 60 g Butter
- ¼ TL Zucker
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 50 g Schalotten
- 250 g Risottoreis
- 100 g Weißwein
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2598 kJ / 621 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 29 g
Alternatif tarifler
Lachsforelle auf Fenchel-Orangen-Risotto
40 min
Pasta mit Spargel-Zitronensauce und Garnelen
35min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Risotto mit Steinpilzen
50 min
Schweinefilet mit Zucchini-Risotto
1h
Kräuter-Risotto mit Räucherforelle
35min
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1h
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35min
Steinpilz-Risotto
40 min
Spargel-Safran-Risotto
35min
Lachs mit Zitronenrisotto
40 min
Grünes Spargel-Risotto
45 min