Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Walnusshälften
- 600 g Kartoffeln, mehligkochend, geschält, in Scheiben (5 mm)
- 400 g Knollensellerie, gewürfelt (1,5 cm)
-
1
TL Salz
veya 1 TL Selleriesalz - 350 g Milch
- 60 g Butter
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1653 kJ / 395 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50min
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35 Min
Topinamburpüree
40min
Petersilienwurzel-Risotto
40min
Sellerie-Kartoffelstampf mit Kabeljau und Paprika-Salsa
1 godz. 5 min
Möhren-Pastinaken-Cremesuppe mit Tahin
30min
Rote Rüben-Sellerie-Püree
40min
Gebeizte Forelle mit Kartoffel-Sellerie-Stampf
4h
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40min
Pastinakenpüree mit Lachs
30min
Getrüffeltes Topinambur-Süppchen
35 Min
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45min