Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Walnusshälften
- 600 g Kartoffeln, mehligkochend, geschält, in Scheiben (5 mm)
- 400 g Knollensellerie, gewürfelt (1,5 cm)
-
1
TL Salz
veya 1 TL Selleriesalz - 350 g Milch
- 60 g Butter
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1653 kJ / 395 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Möhren-Pastinaken-Cremesuppe mit Tahin
30 min
Sellerie-Kartoffelstampf mit Kabeljau und Paprika-Salsa
1 godz. 5 min
Gebeizte Forelle mit Kartoffel-Sellerie-Stampf
4 Std.
Selleriecremesuppe mit Chilibutter
30 min
Pastinaken-Cremesuppe
45 Min
Pastinakenpüree mit Lachs
30 min
Pastinaken-Porree-Suppe mit Sirup-Äpfeln und Knusperbacon
40 Min
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35 Min
Petersilienwurzel-Suppe mit Rote-Linsen-Püree
1 Std.
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40 Min
Erbsen-Minz-Püree
25min
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45 Min