Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di pangrattato
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 8 capesante con mezza conchiglia
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1159.5 kJ / 277 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Karbonhidrat
- 11.8 g
- Yağ
- 21.3 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min
Vongole e cozze alla marinara
3h
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Capesante in crosta di pistacchi
30min
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Scampi alla busara
35 Min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Sciatt
1h
Crespelle alla valdostana
2h
Pizzoccheri
50min
Manzo all'olio con polentina bianca
3h