Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di pangrattato
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 8 capesante con mezza conchiglia
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1159.5 kJ / 277 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Karbonhidrat
- 11.8 g
- Yağ
- 21.3 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bigoli in salsa
1 Std. 30 Min
Scampi alla busara
35 Min
Capesante in crosta di pistacchi
30 Min
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35 Min
Vongole e cozze alla marinara
3 Std.
Capesante della Vigilia (TM6)
50 Min
Tartare al salmone
1h
Cozze alla Medoc
50 Min
Capesante al profumo di arancia
1 Std. 10 Min
Catalana di pesce e verdure
1 Std. 30 Min
Gamberoni zafferano e arancia
30 Min
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min