Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 50 g olive oil
- 250 g dried chickpeas, soaked overnight, rinsed and drained
- 1350 g water
- 2 tsp salt
- 250 g chilled water
- 30 g plain flour
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1054.3 kJ / 251 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Karbonhidrat
- 27.2 g
- Yağ
- 9.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 820.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minestrone
40 Min
Matcha and raspberry swirled custard tarts
1h 10min
Sunflower and nori filling
3h 10min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Pistachio cake
1h 10min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 Min
Slow cooked chickpeas (TM5)
26 Std. 5 Min
Tuscan bean soup
30 min.
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 min
Vegetable pilaf
1 godz.
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 godz. 15 min