Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Grießstruderl
- 80 g Rosinen
- 2 EL Rum
- 80 g vegane Margarine, in Stücken
- 500 g Mandeldrink
- 70 g Vollrohrzucker
- 1 TL Vanillezucker
- 1 Prise Salz
- 2 TL geriebene Orangenschale
- 100 g Weizengrieß
- 120 g vegane Sahne
- 1 - 1 ½ Packungen gezogener Strudelteig (6 Strudelteigblätter)
- 500 g Wasser
Brombeersauce
- 450 g Brombeeren, etwas mehr zum Dekorieren
- 80 g Vollrohrzucker
- 1 TL Vanillezucker
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 100 - 120 g Orangensaft, frisch gepresst
- 1 Bio-Orange, in Scheiben, zum Garnieren
- frische Minze zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2160 kJ / 516 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 8.5 g
Alternatif tarifler
Vegane "Grammel"-Knödel auf Weinkraut
1h 40min
Faschierte Laibchen mit Erbsenpüree (vegan)
1h 20min
Zwetschkenkuchen (vegan)
1h
Traubenstrudel mit Weinsauce (vegan)
1h 45min
Vegane Käferbohnen-Burger
1h 45min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2h 30min
Erdäpfel-Schwammerl-Suppe (vegan)
45min
Hollerkoch
2h 50min
Germknödel mit Mohn (vegan)
1h 30min
Zwetschkenknödel mit Nussbröseln (vegan)
1h 15min
Grießpudding mit Mango (vegan)
20 Min
Marillenknödel
1h 15min