Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ¼ TL schwarze Pfefferkörner
- ¼ TL Koriandersamen
- ¼ TL braune (bzw. schwarze) Senfkörner
- 2 getrocknete Lorbeerblätter
- 2 Gewürznelken
- 1 Sternanis
- 2 Wacholderbeeren
- 2 Kardamomkapseln
- ¼ TL Zimt, gemahlen
- 120 g Schalotten, halbiert
- 20 g Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl
- 2 EL Tomatenmark
- 700 g Marillen, entkernt und halbiert
-
200
g Fleischparadeiser, entkernt und geviertelt
veya 200 g stückige Paradeiser, aus der Dose - 50 g Apfelessig
- 1 TL Salz
- ½ TL Cayennepfeffer
- 100 g Gelierzucker 2:1
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 170 kJ / 41 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 1 g
Alternatif tarifler
Rhabarber-Chutney
1h 30min
Pfirsich-Chutney
40 min
Radieschenblättersuppe
40 min
Erdbeerchutney mit grünem Pfeffer
1h 5min
Cumberland-Senf-Sauce
1h 15min
Birnen-Rosmarin-Senf
50 min
Marillen-Karotten-Chutney
1684h
Brennnesselfladen mit Schafkäse
2h 20 min
Kirschenchutney
1h 5min
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25min
Zucchini-Relish
35min
Tomaten-Dukkha
55 min