Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ¼ TL schwarze Pfefferkörner
- ¼ TL Koriandersamen
- ¼ TL braune (bzw. schwarze) Senfkörner
- 2 getrocknete Lorbeerblätter
- 2 Gewürznelken
- 1 Sternanis
- 2 Wacholderbeeren
- 2 Kardamomkapseln
- ¼ TL Zimt, gemahlen
- 120 g Schalotten, halbiert
- 20 g Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl
- 2 EL Tomatenmark
- 700 g Marillen, entkernt und halbiert
-
200
g Fleischparadeiser, entkernt und geviertelt
veya 200 g stückige Paradeiser, aus der Dose - 50 g Apfelessig
- 1 TL Salz
- ½ TL Cayennepfeffer
- 100 g Gelierzucker 2:1
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 170 kJ / 41 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 1 g
Alternatif tarifler
Aprikosen-Ketchup
45 min
Marillen-Karotten-Chutney
1684 Std.
Zucchini-Nektarinen-Relish
55min
Apfel-Zwiebel-Marmelade mit Speck
1 godz. 15 min
Quittenchutney
55min
Birnen-Senf
30 min
Asiatische Pflaumensauce
25 Min
Erdbeerchutney
35min
Birnen-Rosmarin-Senf
50min
Bärlauchpaste
20min
Zwetschgen-Chutney
50min
Geschmolzene Tomaten im Glas
50min