Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g frischer Meerrettich, geschält, in Stücken
- 15 g Zitronensaft
- 40 g Schalotten, halbiert
- 25 g Butter
- 450 g Kartoffeln, geschält, in Stücken (2 cm)
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 750 g Wasser
- 8 Scheiben Räucherlachs (ca. 150 g)
- 8 Grissini-Stangen
- 150 g Sahne
- 1 Prise Zucker
- 3 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1400 kJ / 334 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Staudensellerie-Birnen-Schaumsuppe
50 Min
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50 Min
Bärlauchcremesuppe
30min
Selleriecremesuppe mit Chilibutter
30min
Kohlrabisuppe
45 Min
Radisalat
10min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6h 15min
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30min
Leberknödel
55 min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30min
Selleriecremesuppe mit Kräuterseitlingen
45 Min
Leberknödelsuppe
45 Min