Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g frischer Meerrettich, geschält, in Stücken
- 15 g Zitronensaft
- 40 g Schalotten, halbiert
- 25 g Butter
- 450 g Kartoffeln, geschält, in Stücken (2 cm)
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 750 g Wasser
- 8 Scheiben Räucherlachs (ca. 150 g)
- 8 Grissini-Stangen
- 150 g Sahne
- 1 Prise Zucker
- 3 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1400 kJ / 334 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Staudensellerie-Birnen-Schaumsuppe
50min
Wirsingcremesuppe mit Weißwein
45min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35min
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50min
Sellerie-Weißwein-Suppe mit Garnelenspießen
40min
Kohlrabisuppe
45min
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4h 30min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30min
Radieschensuppe
25min
Krautsuppe mit Speck
40min
Frühlingszwiebel-Porree-Cremesuppe
40min
Zucchinisuppe mit Minze
35min