Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Streifen Zitronenschale (à 1 x 4 cm), Bio, dünn abgeschält
- 40 g Zucker
- 20 g Butter, in Stücken
- 4 Blätter Gelatine
- Wasser, kalt, zum Einweichen
- 100 g Polenta (Maisgrieß)
- 500 g Mandeldrink, ungesüßt
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 30 g Mandellikör (z.B. Amaretto)
- 2 Eier (Kl. M), getrennt
- 2 Prisen Salz
Zwetschgenröster
- 50 g Mandeln
- 600 g Zwetschgen, halbiert, entsteint
- 60 g brauner Zucker
- 60 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1798 kJ / 430 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 23 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Serviettenknödel
1 Std. 10 Min
Rotweingugelhupf
1 Std. 40 Min
Zwetschgen-Datschi
2h 30min
Kaspressknödel mit Blattsalat
1 Std. 40 Min
Zwetschgenkompott mit Mohn-Milchreis
1h 15min
Osterlamm
1 Std. 10 Min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1 Std. 10 Min
Zwetschgendatschi
1h 15min
Zwetschkenknödel mit Butterbröseln
1sa
Marillenknödel "die Besten"
1sa
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 dk
Topfen-Marillen-Strudel
1h 30min